NEVERICA U LONDONU: Kejnov neslavan OPROŠTAJ!

Autor:

Sport

19.05.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer liga ulazi u samu završnicu, Totenhem doživeo novi poraz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Totenhema Hari Kejn

U sredu su na programu susreti 37. kola Premijer lige, a Totenhem je još jednom neprijatno iznenadio svoje navijače, ovoga puta porazom od Aston Vile kod kuće rezultatom 2:1. Trijumfovali su i Everton i Njukasl, "karamele" protiv Vulverhemptona, a "svrake" protiv prežaljenog Šefild junajteda (po 1:0).

Spursi su neuspehom "zakuvali" situaciju što se tiče izlaska u Evropu, a dobro im je krenulo. Bergvajn je postigao vodeći gol već u 8. minutu, a onda je Regelon autogolom doneo Vili izjednačenje u 20. Preokret i konačan rezultat postavio je Votkins u 39, a do kraja su domaći imali inicijativu, ali nisu uspeli da stignu ni do boda.

Inače, mnogi veruju da je ovo bio oproštaj napadača Harija Kejna od Totenhemovog stadiona, s obzirom na sve intenzivnije spekulacije da će pojačati jednog od dva gradska rivala iz Mančestera po otvaranju letnje pijace.

Brazilac Rišarlison je dao gol odluke na "Gudison parku" u 48. minutu, dok je Vilok u "debeloj" sudijskoj nadoknadi bio jedini strelac na duelu Njukasl - Šefild.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading