JOŠ JEDAN DOKAZ O PRELASKU MITROVIĆA: Odlazak koji prazni mesto za srpskog golgetera!

Autor: Republika

Sport

19.05.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glasine o dolasku Aleksandra Mitrovića u Romu dobile su na snazi posle novih vesti iz redova "vučice".

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia
Aleksandar Mitrović

Žoze Murinjo dolazi u Rim i pravi potpuno novi tim.

Portugalac želi napadača Fulama koji je u najboljim godinama, dok njegov klub konstantno oscilira između Čempionšipa i Premijer lige.

Raduje vest da Edin Džeko planira da napusti Romu i kraj karijere dočeka u MLS ligi. Pojedini mediji iz Bosne i Hercegovine najavljuju odlazak njihove najveće zvezde "preko bare".

- Čuo sam da će Džeko preći u LA Galaksi, ali ne smem da otkrijem detalje, jer posao još nije gotov - istakao je za Sport.ba agent Admir Husarić, jedan od najupućenijih u prelaske igrača iz BiH.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edin Džeko

Mitrović će tako moći da dođe u mnogo bolju poziciju već pri samom sletanju u Rim. 

Jedan od razloga za nagoveštenu Edinovu selidbu u Kaliforniju leži u želji porodice Džeko da bude na okupu. Njegova suproga Amra je godinama radila baš u Los Anđelesu, gde je i upoznala sjajnog napadača dok je sa Mančester Sitijem bio na turneji po SAD još 2011. A Džekova vanbračna ćerka je navodno izabrala da školovanje nastavi u pomenutom gradu.

Džekov ugovor sa Romom važi do juna 2022. i jedino što bi moglo da ga odvrati od selidbe na drugi kraj sveta jeste dijalog sa Žozeom Murinjom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading