FIORENTINA NE RAČUNA NA NJEGA: Terzić se vraća na MESTO USPEHA! Rešeno pitanje levog beka

Autor:

Sport

18.05.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reprezentativac Srbije Aleksa Terzić nije u planovima Fiorentine za sledeću sezonu, pa ga očekuje nova pozajmica.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Terzić

Bivši levi bek Crvene zvezde je ovu sezonu proveo u Empoliju sa kojim je protutnjao kroz Seriju B, a prema informacijama koje stižu iz Italije, Fiorentina će ga na leto ponovo poslati na pozajmicu na isto mesto.

"Viola" vidi Terzića kao rešenje uz levu aut liniju u narednim sezonama, ali ne baš odmah, pa će mu posle godinu dana skupljanja iskustva u drugom rangu italijanskog takmičenja i te kako značiti i sezona igranja u Seriji A.

Aleksa Terzić

Aleksa Terzić je ove sezone bio standardan i odigrao je 21 utakmicu u Seriji B i još dve u Kupu Italije, a nema sumnje da bi imao još više nastupa da ga povreda skočnog zgloba na nekoliko nedelja nije odvojila od terena.

Nova pozajmica Terzića u Empoliju bi svima donela dobit. Povratnik u Kalčo ne bi morao da kupuje levog beka, Terzić bi skupljao neprocenjivo iskustvo, a Fiorentina bi za godinu dana dobila kompletnijeg igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading