NIJE ŽELEO U ITALIJU: Deki bacio Delije u TRANS posle POTPISA!

Autor:

Sport

18.05.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Dejan Stanković nakon parafa.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković produžio je ugovor do 2024. godine, a nakon potpisa još jednom je dokazao posvećenost klubu iz Ljutice Bogdana.

Naime, Dekije je poručio da je sve vreme razmišljao samo o crveno-belima, čime je još jednom dokazao da selidba u Seriju A za njega nije bila željena opcija.

Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i poverenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab... Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni - uz osmeh će Stanković.

U Zvezdi se ne živi od minulog rada, svestan je toga šef stručnog štaba našeg tima.

Zvezda uvek iziskuje novo dokazivanje. Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sledeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sledeći cilj je osvajanje Kupa i daćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se seća, ali traži nove izazove i uspehe - zaključio je Stanković.

Podsećanja radi, Crvenu zvezdu 25. maja očekuje finale Kupa Srbije sa Partizanom, a na leto novi pokušaj da se domogne Lige šampiona, sa Misterom na klupi, naravno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading