IZAZOV KARIJERE! Jović i Kostić NAPUŠTAJU Ajntraht, a MENJA ih bivši AS Zvezde!

Autor:

Sport

18.05.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tektonske promene u Frankfurtu uoči sledeće sezone.

Luka Jović i Filip Kostić u dresu Ajntrahta

Fudbaleri Ajntrahta očajnom završnicom Bundeslige ostali su bez plasmana u Ligu šampiona, a reprezentativci Srbije Luka Jović i Filip Kostić naredne sezone neće nositi dres "orlova".

U Frankfurtu planiraju da naredne sezone "skrešu" budžet, pa će priliku dobiti 21-godišnji bivši napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić.

Pored promena u igračkom kadru, dogovorena je i rokada na klupi bundesligaša na koju će sesti Oliver Glazner umesto Adija Hitera koji se seli u Borusiju Mehengladbah.

Jović se vraća sa pozajmice u Real Madrid, dok je Kostić posle fenomenalne sezone (4 gola, 13 asistencija) dobio dozvolu da promeni sredinu, ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda za njega.

RepublikaFoto: Starsport
Šansa karijere - Dejan Joveljić

Joveljićev prelazak u Volfzberger se pokazao kao pun pogodak, a Srbin se sjajno pokazao u Austriji gde je već postigao 16 pogodaka u tekućoj sezoni, uključujući i dva protiv Tirola u nedelju uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading