DRAGOVIĆ PRELOMIO: Stiže na Marakanu

Autor:

Sport

17.05.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović velika je želja Crvene zvezde, a kako stvari stoje, sve je bliži dolasku na "Marakanu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Dragović

Štoper Bajer Leverkuzena će po završetku sezone postati slobodan igrač, pa bi ukoliko odluči da dođe u Zvezdu, u Beograd stigao bez obeštećenja.

Osim šampiona Srbije, Aleksandar Dragović je na meti Dinama iz Moskve i Kelna, ali kako prenosi nemački "Skaj" pouzdani defanzivac ne namerava da pojača neke od tih timova, već je zagrejan za dolazak u Ljutice Bogdana.

Kako navode Nemci, austrijski reprezentativac je zvanično odbio ponudu Dinama, dok Kelnovu neće ni razmatrati, pošto su "Jarčevi"na korak od ispadanja iz Bundeslige.

Ipak, treba napomenuti da i "Farmaceuti" planiraju da mu ponude produžetak saradnje, pa se čini da su oni jedini pravi konkurent crveno-belima. Međutim, za sada Crvena zvezda ima pol-poziciju u trci za Dragovićev potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading