ERUPCIJA U FIRENCI: Vlahoviću se sprema UGOVOR KARIJERE, plata ČETIRI PUTA VEĆA!

Autor: Republika

Sport

17.05.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fiorentina planira da potpiše novi ugovor sa Dušanom Vlahovićem sa mnogo boljim uslovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Pixabay
Dušan Vlahović

Uprava na čelu sa Rokom Komisom radi na produžetku saradnje sa srpskim golgeterom. Vlahovićeva plata će naraste preko četiri puta!

Prema namerama "Viole" čak 3.000.000 evra godišnje, sada je bila 700.000 evra, javlja Gazeta.

Već je poznata informacija da Fiorentina za Vlahovića traži 80.000.000 evra od klubova koji su na njega "bacili oko", a visina obeštećenja biti definisana klauzulom u novom ugovoru koja bi trebalo da bude između 80 i 100 miliona.

Roko Komiso, predsednik Fiorentine nedavno je istakao da je jedan od primarnih ciljeva rukovodstva da zadrži supertalentovanog napadača:

- Vlahović me je impresionirao od prvog dana. Naša želja je da ga zadržimo ovde u Fiorentini. Mnogo je novinara koji su kritkovali Vlahovića na početku sezone. Video sam ga kada je stigao u Njujork i odmah je ostavio utisak na mene. Nije bilo sastanaka u poslednjih nekoliko nedelja. Završavamo sezonu i kada bude došlo do rešenja daću odgovor o tome. Nameravam da ga zadržim u Fiorentini - rekao je Komiso.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading