PRIČA SE PO "ČIZMI": Mihajlović odgovorio da li NAPUŠTA BOLONJU

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stratef Bolonje Siniša Mihajlović izjavio da treba još sačekati sa vestima o njegovom odlasku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Dok se govori o prelasku u Romu ili Juventus, Mihajlović je fokusiran na naredni meč:

- Sačekajmo... Imam još dve godine ugovora, ali u fudbalu nikad ne znaš šta može da se dogodi. I dalje razmišljamo samo o tome kako ćemo igrati sutra - rekao je strateg Bolonje.

Duel zakazan za ponedeljak od 20:45 predstavljaće prvo gostovanje Mihajlovića na Bentegodiju od 2019. godine i susreta kojem je prisustvovao između dve faze lečenja od leukemije:

- Sećam se dobro da nisam mogao da napravim dva koraka zaredom. Vrtelo mi se u glavi, i šta više, na tom stadionu se nalazi najveće tehničko područje na svetu. Srećom, mnogo sam bolje, ali nadam se da i tim izgleda bolje nego tada. Cilj je da Bolonja završi sezonu u gornjoj polovini tabele, međutim ne treba zaboraviti da nam je ambicija pred početak sezone bila da izborimo opstanak, a mi smo to uspeli već oko 32. kola dok su druge ekipe poput Fiorentine, Parme, Kaljarija i Torina borile do kraja ili čak ispale, iako su potrošili više od nas. Nije sve očigledno, čak i ako mnogi tako misle. Vidim mnogo pesimizma na našem putu, ali želeo bih da se setim kakva je bila Bolonja pre mog dolaska. Četrnaesto mesto, dva petnaesta... Za dve i po godine zauzeli smo deseto i dvanaesto mesto, a sada smo još uvek u trci za deseto. Mnogi igrači su se poboljšali, porasla im je vrednost, kako zahvaljujući njihovom radu, tako i zahvaljujući našoj hrabrosti da im pružimo šansu. Ne mogu da se setim drugog tima koji je sve ovo uradio u dve i po godine - kazao je Mihajlović.

Italijanski mediji tvrde da je Miha istakao želju da ostane, međutim da je istovremeno zatražio garancije da će se klub pojačati dovođenjem napadača i štopera, uz angažman zamena za eventualne igrače koji budu prodati tokom leta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading