DETALJI UGOVORA: Poznata PLATA Dejana Stankovića i do kad ostaje u Zvezdi

Autor: Republika

Sport

16.05.2021

08:24 >> 08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković će očigledno zasluženo dobiti produžetak ugovora sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Dve titule prvaka u dve sezone i nokaut faza Lige Evrope pokazali su kakav je Stanković materijal i da se po verenje u njega isplatilo.

Kako saznaje Sportski žurnal, pripremljen je novi ugovor od rukovodstva Crvene zvezde, oročen do 2024. godine. I, naravno, uz bolje finansijske uslove nego do sada. Ima indicija da će odgovor biti pozitivan i da će šampion Srbije da reši važno pitanje.

Crveno-beli su u nekadašnjem asu našli trenera na duge staze. Zbog toga su rešili da povuku potez u vidu produžetka saradnje na još dve sezone. Stankovićev aktuelni ugovor važi do juna 2022. godine, a čelnici srpskog prvaka ne žele da se priča tada završi. U skladu s tim je i odluka o povećanju primanja za mladog stručnjaka. Do sada je po sezoni imao oko 480.000 evra, a ubuduće će ta suma narasti na 600 hiljada “evropskih novčanica”.

Stanković je klubu izašao ranije u susret pristajanjem da mu se prepolove primanja zbog krize izazvane koronavirusom, uprava sada želi da ga finansijski ispoštuje i "natera" ga da sve planove veže za klub sa Marakane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading