PIKSI JE VEĆ NAJAVIO POZIV: As LJUT kao RIS na selektora!

Autor:

Sport

15.05.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje su podigle veliku prašinu.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Lijanko Vojnović, štoper Torina, izneo je neslaganje sa odabirom igrača olimpijske selekcije Brazila za igre u Tokiju. Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je ranije najavio da bi "Brazilac" mogao da pojača "orlove", a njegov bunt je samo još jedan korak ka igranju za našu selekciju.

-  Oni se igraju – napisao je Lijanko misleći na FS Brazila.

- Nije bilo poštovanja za mnogo, mnogo igrača. Krenuli smo da se izgrađujemo od Tulona 2019. godine. Zašto? Mateus Kunja? Ja? Majkon? Bremer, koji dobro igra u Italiji? Zar ne zaslužujemo poštovanje? -pourčio je Lijanko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljut kao ris - Lijanko opleo po selektoru Brazila

- Mnogi drugi igrači. David Neres? Pedrinjo? Paulinjo? Fuzato? Nisam ovde da bih skretao pažnju, to meni ne treba. Tu sam da vam kažem da ne zaslužujete poštovanje mnogih Brazilaca – rekao je Vojnović koji je kasnije obrisao objavu, ali medijima to nije promaklo.

Lijanko ima srpske korene zbog dede Jovana koji je kao sedmogodišnjak otišao u Brazil tokom Drugog svetskog rata i to je karta na koju je FSS igrao 2016. godine. Međutim, defanziac je posle četiri meča za omladince popustio pod pritiscima iz Brazila i u nastavku karijere je igrao ua U 20 i U 23 selekciju Karioka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading