KAO KATAI: Bivši fudbaler Zvezde IZBAČEN IZ KLUBA zbog skandaloznih objava supruge!

Autor:

Sport

14.05.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljska Legija neće produžiti ugovor sa crnogorskim fudbalerom Markom Vešovićem, a kao glavni razlog za taj potez označili su njegovu suprugu.

RepublikaFoto: instagram.com/troublemaker_tb
Tamara i Marko Vešović

Supruga bivšeg fudbalera Crvene zvezde Tamara Vešović oglasila se  porukom na Instagramu i na videlo iznela sav "prljav veš" iz kluba, ali izazvala je ono što sigurno nije htela!

Poljski mediji su se obrušili na fudbalera i njegovu izabranicu i njene reči protumačili kao neozbiljne optužbe, a Legija je ovim potezom pokazala da ne dozvoljava nikome da je vređa i da to prođe nekažnjeno.

Vešović je prošle godine doživeo stravičnu povredu kolena na meču protiv Slaska, pa je oporavak bio težak i dug. Pre peha koji ga je zadesio bio je jedan od najboljih igrača ekipe iz Varšave, međutim, nakon povratka nije uspeo da se izbori svoje mesto u prvom timu.

RepublikaFoto: instagram.com/troublemaker_tb
Tamara i Marko Vešović

Njegova supruga Tamara oglasila se na društvenim mrežama, a njen post napravio je pravu buru u poljskom fudbalu.

- Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku, da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija- upitala je Tamara na svom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading