BIĆE DEBITANATA: Stanojević obradovao Grobare pred meč sa Voždovcem

Autor:

Sport

14.05.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekuju Voždovac u 37. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević je uoči tog meča čestitao Marku Nikoliću na peharu u Kupu Rusije.

Pre nego što započnemo priču o Voždovcu, koristim priliku da čestitam Marku Nikoliću na izvanrednom uspehu, osvajanju Kupa Rusije. Reprezentuje našu zemlju i struku na pravi način i mi partizanovci smo srećni i ponosni zbog njega - započeo je Stanojević na konferenciji.

Potom se okrenuo duelu sa "Zmajevima".

Meč sa Voždovcem nam dolazi posle jakog ritma treninga, u kome smo podigli intenzitet pripremajući se za finale Kupa. No, bez obzira, izlazimo sa najjačim sastavom u ovom momentu. Biće određenih rotacija, ali ne da bismo nešto remetili. Potpuno smo spremni, znamo da rival vodi borbu za opstanak, znamo i šta žele, međutim, igramo na svom stadionu i imamo svoje dobro poznate ciljeve.

Novinare je zanimalo da li će strateg "Parnog valjka" mešati karte na preostala dva meča Superlige, pošto nakon njih sledi finale Kupa sa Crvenom zvezdom.

S obzirom na činjenicu da igramo na tri dana, biće određenih rotacija. Možda bude i debitanata, ali to zavisi od situacija na meču. Pomeren je i termin poslednjeg meča sa srede na utorak, što nam iskreno i ne odgovara, ali takav je plan - rekao je trener crno-belih.

Foto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Bliži se letnji prelazni rok, a Aleksandar Stanojević je odgovorio na pitanje hoće li vicešampion Srbije pazariti u Superligi.

Ima igrača svuda, ali ne bih sada da pričam o tome, jer ima dva meča do kraja. Radimo, skauting služba i ljudi iz kluba su već duboko u tome.

Na kraju, Stanojević je odgovorio na pitanje da li prati borbu za opstanak i da li će zbog nje igrači Voždovca biti motivisaniji od njegovih.

Pratim, naravno. Što se Partizana tiče, sam dres kluba je dovoljan motiv, još igramo na svom stadionu, ne može niko da bude motivisaniji od nas - zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading