SA KARAĐORĐA GRME: Trebalo je da OTERAMO Lalatovića ODAVNO! Nije dolazio ni na treninge...

Autor:

Sport

14.05.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović lagano privodi kraju svoj posao na klupi Vojvodine sa kojom mu ugovor ističe na kraju sezone, ali prema rečima predsednika kluba Dragoljuba Samardžića se može zaključiti da rastanak neće biti lep.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Prvi čovek novosadske "Stare dame" je u intervjuu za "Politiku" javno kritikovao odlazećeg šefa stručnog štaba.

- Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku - rekao je Samaradžić.

Međutim, predsednik Vojvodine nije želeo da priča o organizacionim problemima, iako se Lalatović mesecima bavio time, odnosno žalio se zbog toga što se igračima duguje, što nemaju ni kome da se obrate. Ipak, Samaradžić je uzvratio tvrdnjom da ni Lalatović nije ispunjavao sve obaveze.

RepublikaFoto: Starsport
Dragoljub Samardžić

Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gde prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je hteo. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog leta ima nove planove.

Na kraju, prvi čovek crveno-belih je potvrdio da Vojvodina želi umesto Lalatovića da angažuje kuma Siniše Mihajlovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading