KRAJ SAGE! TRESE SE MARAKANA: Stanković POTPISUJE - plata 600.000 evra!

Autor:

Sport

13.05.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji, Deki će biti bogato nagrađen.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda će ponuditi novi ugovor Dejanu Stankoviću kao nagradu za uspehe koje je u prethodnih godinu i po dana postigao sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Naime, Deki će dobiti povišicu sa sadašnjih 480.000 evra po sezoni na 600.000, saznaje Kurir. Zvezda želi na taj način da odbije i klubove iz Serije A, pre svih Sampdoriju, koji su ozbiljno zagrizli za srpskog stručnjaka.

I Stanković je posle odbrane titule u Superligi Srbije poručio da misiju na Marakani nije završio što su mnogi shvatili kao najavu parafa na novi ugovor.

- Misiju u Crvenoj zvezdi nisam završio. Kakav bih ja to bio čovek, da napustim Zvezdu posle prve ponude? Znam da mi je Zvezda ukazala šansu kao treneru početniku i odavde neću otići dok ne napravim veliki rezultat - izjavio je tada bivši as Intera i Lacija.

S tim u vezi Dejan Stanković uveliko je napravio strategiju za budući prelazni rok sa čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana kako bi se crveno-beli ponovo plasirali u Ligu šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading