STANKOVIĆ POSLE BOLNOG GUBITKA: Svima će nam faliti!

Autor: Republika

Sport

13.05.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je za medije u kakvom je stanju ekipa pred meč sa Bačkom.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Konferencija za medije je krenula, na žalost, na tužan način, povodom smrti Milana Kosanovića, funkcionera FK Vojvodina i bivšeg asistencija Vladana Milojevića u Zvezdi:

- Izgubili smo velikog ljubitelja fudbala, profesionalca. Svima će nam faliti, pogotovo Crvenoj zvezdi, jer je sa Vladanom Milojevićem doneo mnogo radosti našem klubu i navijačima - kazao je Stanković izjavljujući saučešće porodici Kosanović.

O stanju u igračkom kadru pred put u Bačku Palanku Stanković je kazao:

- Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još „benzina“ u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone.

Katai bi u meču sa Bačkom mogao da zabeleži 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde, čime bi postao osmi fudbaler u ovom timu kojem je to pošlo za rukom:

- Svi znaju ko je Aleksandar Katai i suludo je trošiti reči o njemu. Svestan je koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati sutra, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, značiće mu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading