ROK ZA OTKUP JE 1. JUN: Zvezda prelomila oko Falćinelija

Autor:

Sport

13.05.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski fudbaler Dijego Falćineli ove sezone igra na pozajmici u Crvenoj zvezdi iz Bolonje, a šampion Srbije ima pravo otkupa za milion evra u tri jednake rate.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falćineli

Crvena zvezda ima rok do 1. juna da se izjasni hoće li iskoristiti tu otkupnu klauzulu, a kako stvari stoje, u Ljutice Bogdana su više od dve nedelje ranije doneli odluku.

Kako prenosi "Mozzart sport", Dejan Stanković, njegov stručni štab, kao i Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela su rešili da Italijana ne otkupe po dogovorenim uslovima, pogotovo zbog velike plate koju bi morali da mu daju.

Takođe, navodi se da bi Zvezda bez dileme otkupila napadača da je odgovor Bolonji trebalo da se da u januaru, ali pošto je Falćineli na proleće zatajio, od toga neće biti ništa, već će se na "Marakani" okrenuti Aleksandru Prijoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falćineli protiv Partizana

Prvi razlog za to je siromašan učinak Italijana u 2021. godini, u kojoj je postigao samo četiri gola, po dva u Superligi i Kupu Srbije, a drugi je to što zauzima mesto stranca.

Ostaje nam još manje od 20 dana da vidimo i definitivan rasplet situacije oko zvezdinog napadača za narednu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading