(VIDEO) Ronaldo konačno proradio i doneo pobedu Realu

Autor: I. V.

Sport

25.11.2017

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid pobedio je na svom stadionu ekipu Malage rezultatom 3:2 (2:1) u 13. kolu Primere.

Foto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo doneo je pobedu Realu

Strelci za Real bili su Benzema, Kasemiro i Ronaldo, a Malaga je dva puta uspevala da izjednači preko Rolana i Ćorija Kastra.

Real je poveo u devetom minutu golom Karima Benzeme, a Rolan je izjednačio već u 18. minutu. Već u 21. minutu Kasemiro je vratio prednost Realu sa kojom se otišlo na odmor.

U 58. minutu Malaga se vratila u meč, Ćori Kastro je postigao efektan pogodak sa preko 20 metara. Zidan je odmah reagovao izmenom, Luka Modrić je zamenio Iska. U 75. minutu baš je Modrić bio brži od svog čuvara, pao je u šesnaestercu, a sudija je opravdano pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Kristijano Ronaldo, njegovu nameru pročitao je sjajni golman Himenez, ali je lopta pala pravo Portugalcu na nogu koji pogađa za 3:2.

Real je uspeo da sačuva prednost i približi se Barseloni na sedam bodova, ali Katalonci svoj meč ovog kola igraju u nedelju od 20.45 na Mestalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading