SASTANAK NA MARAKANI: Rešava se SUDBINA Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

12.05.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković je napravio ozbiljan posao sa Crvenom zvezdom, a Italijani su već "namirisali" trenerski instinkt za velika dela i počeli da opipavaju teren za dovođenje mladog srpskog stratega.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Bilo je i skeptika koji su smatrali da je Crvena zvezda veliki zalogaj za prvi trenerski posao, ali Stanković ih je demantovao i posle godinu i po dana u Ljutice Bogdana izgradio kredibilitet dostojan Serije A.

Danima se pisalo o sastancima Dejana Stankovića sa prvim čovekom Sampdorije Masimom Fererom, kao i posredničkoj ulozi super agenta Falija Ramadanija, i Dejanovog kuma Siniše Mihajlovića.

Međutim, Zvezda će učiniti sve da zadrži legendu kluba, pa su na "Marakani" već spremili povišicu.

RepublikaFoto: Starsport

Decembra 2019. godine Stanković je potpisao ugovor na 2.5 godine sa Crvenom zvezdom, vredan preko milion evra, ali usled koronavirus krize, Stanković je pristao da potpiše aneks o smanjenju zagrantovane zarade, prepolovio je primanja kao i klupsko rukovodstvo.

I dalje je na snazi taj režim u Ljutice Bogdana, ali prema informacijama "Mozzartsporta", Stanković će, posle finala Kupa, imati sastanak sa klupskim rukovodstvom. Biće reči o prelaznom roku, ali i njegovom statusu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading