POTVRĐENO! NA IVICI SUZA: Zvezda Liverpula PROPUŠTA Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

12.05.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak nokaut za Holanđane uoči kontinentalnog šampionata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula Virdžil van Dajk i Džordan Henderson

Veliki udarac doživela je reprezentacija Holandije pred Evropsko prvenstvo jer je defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk potvrdio da neće biti spreman da na leto pomogne selekciji "lala".

Podsetimo, Holanđanin je doživeo tešku povredu jesenas u duelu sa golmanom gradskog rivala Pikfordom, a odustajanje je obelodanio zvaničnim saopštenjem.

U ovoj poslednjoj fazi rada, morao sam da se suočim sa odlukom, da li ću igrati na Evro 2020 ili ne? Uz sve što se dešava, osećam da je zbog moje kondicije prava odluka da ne idem na Evro i da krenem sa poslednjom fazom rehabilitacije tokom pauze između dve sezone. Puna koncentracija biće na predsezoni sa klubom, to je realan cilj i radujem se tome - rekao je Van Dajk, a potom je istakao koliko tešku odluku je morao da donese.

Veoma mi je žao što ću propustiti Evro i što neću predvoditi moju reprezentaciju tamo, ali stvari su bile takve kakve jesu i to sam morao da prihvatim, svi moramo to da prihvatimo. Mislim da je odluka da ne idem prava kada se sagleda šira slika svega.Teško je, ali pomirio sam se sa tim - zaključio je štoper "crvenih".

Holandija je na Evro 2020 u grupi sa C sa Ukrajinom, Austrijom i Severnom Makedonijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading