PROCURILO! TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO: Zvezda i Partizan ZARATILI oko REPREZENTATIVCA!

Autor:

Sport

12.05.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je samo "kom će se carstvu privoleti".

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa Večitog derbija

Defanzivac Vojvodine i reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin nalazi se na meti Crvene zvezde i Partizana, saznaje "Žurnal".

Naime, na Marakani žele da angažuju štopera kao alternativu za planirani tandem u srcu odbrane Dragović/Milunović. U slučaju da Milunović reši da ne produži ugovor sa Austrijancem srpskog porekla igraće Degenek, dok bi priliku sa klupe čekao upravo Saničanin.

RepublikaFoto: Starsport
Siniša Saničanin na slatkim mukama

Sa druge strane Topčiderskog brda, crno-beli će izvesno ostati bez Svete Markovića, Banjak je na izlaznim vratima, pa bi štoperski dvojac u Humskoj naredne sezone mogli da čine Saničanin i Igor Vujačić.

Odluka je na Saničaninu koji će Novi Sad zameniti prestonicom Srbije, ali još uvek nije poznato da li će zadužiti crveno ili crno-belu opremu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

13.05.2021 08:35

Sanicanin je pristojnog kvaliteta, nije extra klasa,ali je svakako dobar i plus iskusan centarhalf. Naravno,pojacanje je za svaki klub u nasoj SLS! medjutim, on nije komercijalno atraktivan, nije vise ni premlad, naprotiv. Zato mislim da je za Partizan bolje da uzme Aleksandra VAsiljevica, 19g. starog sjajnog mladog centralnog beka Metalca. On je mnogo isplativiji jer je veoma mlad a sigurno bi se vrlo brzo adaptirao u Partizanu u kojem znaju kako momka njegovih kvaliteta u najkracem roku "izglanjcati" u ekstra kvalitet i atrakciju za velike klubove. Mislim da ni on ne bi trebao da ima dilema ako ga PFC hoce! On je sjajan tandem sa Vlalukinom na beku ,pa i to treba uzeti u obzir.Eto Sanicanina zvezdi, ima ona para koliko i pleve,zar ne?! Ovim ne zelim da kazem da Sanicanin nije za PFC.Naprotiv, voleo bih obojicu i ne bi bili vissak sigurno.