Donald: Pantelić je veliki gospodin

Autor:

Sport

25.11.2017

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin kapiten Mičel Donald o životu u Beogradu i druženju sa bivšim napadačem crveno-belih Markom Pantelićem.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Donald se rado druži sa Pantelićem

- Ovo je moja treća sezona u Beogradu, trenutno smo prvi u domaćem prvenstvu, ide nam dobro i u Ligi Evrope. Ne mogu da se žalim. Kapiten sam ekipe koja je trenutno najbolja u državi. Uz sve to, Beograd je lep grad, odličan je za decu. Pruža mnog različitih mogućnosti. Imam dve ćerke i život u Beogradu im prija. One su najlepša stvar koja mi se dogodila - rekao je kapiten crveno-belih.

Donald je govorio i o tome koliko je emotivno vezan za Ajaks i o druženju sa Markom Pantelićem

- Nekoliko puta sam razgovarao sa njim, malo smo pili, malo pričali, uvek spomenemo Ajaks. On je veliki gospodin.U Beogradu je tako - jednom heroj, uvek heroj. To je slučaj sa njim - rekao je Donald i dodao:

- Ajaks je Ajaks i ja sam Ajaksov igrač, to se nikada neće promeniti. Pamtim kada sam odigrao prvi meč, postigao prvi gol, potpisao ugovor. Tamo sam doživeo nezaboravne stvari. Najlepša od njih je kada sam prvi put izašao na teren protiv vredera 14. februara 2007. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading