Crnogorci ČUVAJU Partizan!

Autor:

Sport

10.05.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se posle nove pobede Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana Aleksandar Šćekić, Igor Vujačić i Filip Stevanović

Partizanov dvojac Crnogoraca Igor Vujačić i Aleksandar Šćekić bio je izuzetno zaslužan za novo superligaško slavlje crno-belih, a tandem nije krio zadovoljstvo ovosezonskim igrama u Humskoj.

- Srećan sam što sam postigao gol. Nekako, kad ga postigne Šćeka, tu sam i ja posle njega. Ne znam šta je to, povezani smo dobro - rekao je uz osmeh Vujačić.

Na reči sunarodnika nadovezao se inicijator vođstva crno-belih.

Postigao sam gol nakon dobrog centaršuta Uroševića. Sigurno neka crnogorska veza radi, jer se već treći put dešava da obojica zatresemo mrežu na istoj utakmici - jasan je Šćekić.

Iz perspektive Vujačića upravo pogodak veziste Partizana posle tek nekoliko desetina sekundi igre predstavljao je idealan rasplet po goste.

Dobro smo otvorili utakmicu i odmah postigli gol. Kasnije smo kontrolisali meč i rutinski ga priveli kraju. Čukarički je izuzetno dobra ekipa, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi smo kontrolisali meč i nismo im dozvolili da stvore ozbiljniju šansu, osim iz prekida, ali smo imali sreće da ne primimo gol u toj situaciji.

Defanzivac "đetića" smatra da je glavni cilj Partizana osvajanje Kupa Srbije.

Kraj je sezone, normalno je da se oseća i blaga doza umora, ali smo svesni šta nas čeka do kraja prvenstva, uz finale Kupa Srbije 25. maja, tako da nema opuštanja, idemo maksimalno do kraja.

Značaj koji pobeda na gostovanju Čukaričkom ima na moralnom planu za crno-bele istakao je i Šćekić.

Postoji zamor na kraju sezone kod svih nas, ali moramo da nađemo motiva i snage da izdržimo sve i okončamo sezonu sa još dve pobede u prvenstvu i trijumfom u finalu kupa. Utakmica protiv ekipe Čukaričkog bila je veoma važna, posebno kada znamo da tri godine nismo dobili na njihovom terenu. Postigli smo gol u prvom minutu, ali do kraja je bilo jako teško. Veliki je uspeh 30 i nešto pobeda i moramo da nastavimo u tom ritmu do kraja sezone. Dolazi nam Voždovac i u tom duelu idemo na pobedu kao i u svakoj utakmici - zaključio je Aleksandar Šćekić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading