NASTAVLJEN TEROR DOBANOVČANA: Budućnost SRUŠILA Kabel USRED Novog Sada!

Autor:

Sport

10.05.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost "overila" opstanak u prvoligaškoj konkurenciji u velikom stilu.

RepublikaFoto: FK budućnost Dobanovci
Slavlje fudbalera Budućnosti iz Dobanovaca

Fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca savladali su u gostima ekipu Kabela iz Novog Sada rezultatom 1:0 u okviru 32. kola Prve lige Srbije. Budućnost je zasluženo stigla do pobede i zauzela peto mesto na tabeli.

U Novom Sadu smo imali priliku da gledamo čvrstu i takmičarsku utakmicu na kraju Budućnost je slavila minimalnim rezultatom. Kabel je ekipa koja je zasluženo na vrhu tabele.

Dobanovčani su poveli golom Filipa Markišića u 32. minutu. Ispostavilo se da je to bio jedini pogodak na utakmici.

Posle pobede protiv Radničkom iz Pirota, Budućnost pokazuje stabilnost i čvrstinu koja ih krasi u prolećnu sezonu PLS. Pravovremene izmene i maksimalna energija očuvala je prednost stečenu u prvom poluvremenu, Lučić, Pajović i Novaković bili su maestralni u odbrani, Golman Mirković odličnim odbranama zaustavioje  sve nalete igrača Kabela. 

Trener Vladica Petrović kako je preuzeo tim Budućnosti od odigranih 7 kola ostvario je 4 pobede, 1 nerešenu I 2 poraza, osvojivši velikih 13 bodova I sačuvao Budućnost u PLS.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading