SLAVLJE PA STREPNJA NA SAN SIRU: Posle DEMOLIRANJA Juventusa, otkriveno da li Pioli ODLAZI iz Milana na leto!

Autor:

Sport

10.05.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda višstrukog prvaka Evrope koji kuje planove za povratak u elitu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Milana Stefano Pioli

Legenda Milana Paolo Maldini potvrdio je posle ubedljive pobede nad Juventusom da će Stefano Pioli ostati na klupi "rosonera" i sledeće sezone, dok je italijanski stručnjak igru svojih izabranika u Torinu opisao kao "skoro savršenu".

- Postavljamo temelje za izgradnju pobedničkog tima, za to se borimo. Mnogi igrači pokazuju visok nivo, ali očigledno je da svake godine morate da se pojačamo - najavio je Maldini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na "San Siru" veruju Pioliju - Paolo Maldini

Milan je trojkom protiv doskorašnjem prvaka Italije došao na korak od plasmana u Ligu šampiona, a Pioli nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

- Ne verujem da postoji nešto kao savršena utakmica, ali smo protiv Juventusa odigrali blizu toga - izjavio je Italijan, pa dodao:

Igrali smo kao zreo tim, koncentrisan i odlučan, pobedivši u veoma teškoj i veoma važnoj utakmici. Milan nikada nije pobedio na ovom stadionu, tako da je to još jedna zadovoljavajuća vest za nas - zaključio je Stefano Pioli.

Podsetimo, tri kola pre kraja italijanskog šampionata Milan je na deobi drugog mesta na tabeli sa Atalantom (po 72 boda), dva više od Napolija i tri od torinske "stare dame" koja je trenutno petoplasirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading