PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI: Užasne vesti za Zvezdu pred finale Kupa

Autor:

Sport

09.05.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-belima se ovo nije dogodilo 11 meseci.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - Zlatibor

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili titulu prvaka Srbije i ma koliko se trudili da to izbegnu, neosporno je došlo do opuštanja.

To se jasno može videti iz poslednjih minuta koje su odigrali.

Naime, crveno-beli su u prethodnom kolu Superlige vodili protiv Rada na Banjici sa 2:0, a onda su primili dva gola i meč je završen bez pobednika (2:2).

Ekipa Dejana Stankovića je nastavila u istom ritmu i na stadionu "Rajko Mitić" protiv Zlatibora, pošto već prežaljeni gosti na poluvremenu vode sa 1:0.

Inače, crveno-belima se od juna prošle godine, dakle 11 meseci, nije desilo da prime tri gola zaredom. Međutim, i tu ima velike razlike, pošto su tada mrežu Crvene zvezde tresli Partizan u polufinalu Kupa, a potom i dva puta TSC, ekipa koja je prošle sezone izborila Evropu, a ovog puta su to ekipe koje su u zoni ispadanja.

Ukoliko se šampion Srbije ne konsoliduje, teško da će i posle 14 godina ponovo osvojiti duplu krunu, jer je Partizan posle poraza u 164. "večitom derbiju" ponovo zaigrao dobro i tempira formu za finale Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading