VOŠA PRONAŠLA ZAMENU ZA LALATOVIĆA: Na Karađorđe STIŽE trener koji je Zvezdu vodio u LŠ!

Autor:

Sport

07.05.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doneli odluku o nasledniku Nenada Lalatovića.

RepublikaFoto: Starsport
Odlazeći trener Vojvodine Nenad Lalatović

Nenad Lalatović odlazi sa klupe Vojvodine, a kako javlja "021.rs" njegov naslednik trebalo bi da bude aktuelni trener Radnika iz Surdulice Slavoljub Đorđević.

U periodu dok je sadašnji sportski direktor novosadske "stare dame" Milan Kosanović bio asistent strategu Crvene zvezde Vladanu Milojeviću u Ljutice Bogdana, Đorđević je predvodio Zvezdine kadete i omladince, koji su nastupali u omladinskoj Ligi šampiona. Na "Karađorđu" veruju da će ovaj tandem doneti uspeh sportskom sektoru u nastupajućem periodu.

RepublikaFoto: Starsport
Pred velikim izazovom - Slavoljub Đorđević

Takođe, Voša, u skladu sa finansijskom situacijom, planira da se okrene omladinskoj školi, pa bi kostur ekipe naredne sezone trebalo da čine mladi igrači. Đorđević se dokazao na jugu Srbije, s obzirom na činjenicu da su Surduličani trenutno petoplasirani tim Superlige Srbije i da predstavljaju jedno od najprijatnijih iznenađenja u šampionatu.

Na pomolu je velika trenerska rokada u srpskom fudbalu, Đorđević će put "srpske Atine, a Lalatovića čeka povratak u prestonicu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading