RADE BOGDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Superliga će krenuti uskoro! Čeferin se DOGOVORIO sa bogatim klubovima

Autor:

Sport

06.05.2021

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler i reprezentativac SR Jugoslavije Rade Bogdanović pričao je o okršaju UEFA sa najmoćnijim evropskim klubovima koji su pokušali da osnuju Superligu.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Rade Bogdanović

Bogdanović je neko ko je poznat da nema dlake na jeziku, pa tako i sada ima mišljenje koje će zaintirgirati mnoge.

Naime, on veruje da projekat evropske Superlige nije propao, već da je samo odložen, a da je prste umešao predsednik UEFA Aleksandar Čeferin.

Rade Bogdanović tvrdi da je Slovenac napravio dogovor sa bogatim klubovima.

- UEFA puno priča i puno nakaradnih stvari je uradila. To su dvostruki aršini. Imamo onaj član stav 4 mislim da član FIFA može da bude samo zemlja priznata od strane UN. To je dvostruki aršin, videli smo šta je bilo. A onda se veliki malo pobune, e onda UEFA krene da reaguje. Superliga se rodila, samo što ljudi nisu osetili. Kada Englezi nešto odluče, to će tako da bude. Ne mislite da Čeferin može da stane na put globalizaciji. Mogu da potpišem da je on napravio dil sa nima, otprilike 'ja ću da se bunim, a vi me stiskajte'. Kada svetski moćnici odluče, tada će i biti Superlige - istakao je Bogdanović gostujući na "RTS-u".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading