SENZACIJA! STVARA SE DRIM TIM: Lalatović NAPUŠTA Vojvodinu i preuzima OVAJ klub?!

Autor:

Sport

06.05.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju velike planove u domaćim okvirima, a Lalatovića vide kao ključnog čoveka za uspeh.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Srpski stručnjak Nenad Lalatović (43) nalazi se veoma blizu odluke da na leto napusti Vojvodinu i preuzme ekipu Rada, saznaje naš portal.

Naime, "građevinari" su nekadašnjem defanzivcu ponudili višegodišnji ugovor, ali i stabilno finansijsko okruženje. Rad namerava da se sledeće sezone umeša u borbu za izalazak na evropsku scenu, a u tu svrhu Lalatoviću je spreman pristojan budžet za dovođenje pojačanja, kao i redovna isplata obećanog igračima i stručnom štabu.

Lalatović je na čelu struke novosadske "stare dame" od 2019. godine, svojim radom je zaslužio veliko poverenje navijača koji su svoj sud o njemu jasno iskazali na nedavnom prvenstvenom susretu protiv Partizana.

Podsetimo, Lalatović je trenersku karijeru počeo u Sremu, sve vreme je radio u srpskom fudbalu, a u sezoni 2014/15 bio je trener Crvene zvezde. Sada je na korak od novog početka na Banjici...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading