PEĐINE REČI POGAĐAJU METU: Mijatović nikad DIREKTNIJE udario na Zidana!

Autor:

Sport

06.05.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se legenda "kraljevskog kluba" posle ispadanja iz elitnog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap/starsport
Predrag Mijatović i Zinedin Zidan

Fudbaleri Real Madrida eliminisani su u polufinalu Lige šampiona od Čelsija, porazom na "Stamford BridžU" od 2:0, a legenda "galaktikosa" Predrag Mijatović apostrofirao je trenera Zinedina Zidana kao krivca za neuspeh.

Čelsi je bio superioran u svakom pogledu: intenzitet, ritam, stvaranje šansi… Volimo Zidana, mnogo toga je uradio, ali je večeras sve pogrešno činio - poručio je bivši napadač i sportski direktor Madriđana.

"Filozof fudbala" Horhe Valdano u sličnom tonu je prokomentarisao eliminaciju Reala.

Real ništa nije zaslužio večeras, čak ni malo sreće. Pobedio ih je superiorniji i agresivniji protivnik. Nije bilo nikakve šanse ni da se desi čudo. Realova 'bolest', da se tako izrazim, jeste to što nemaju dovoljno golova u timu - kazao je Valdano.

Navijači najtrofejnijeg kluba Lige šampiona osuli su "drvlje i kamenje" na Edena Azara, koji je snimljen kako se smeje prilikom pozdrava nakon meča sa bivšim saigračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading