PARNI VALJAK MELJE I BEZ ASANA: Natho se poigravao, crno-beli savladali TSC!

Autor:

Sport

05.05.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su TSC sa 3:1 u okviru 35. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Izabranici Aleksandra Stanojevića tako su stigli do petog trijumfa u nizu i to protiv tima kojeg predvodi bivši sportski direktor Partizana Mladen Krstajić.

U prvom poluvremenu videli smo pravu uspavanku, a u drugom sjajan fudbal i goleadu

Jović je u 7. minutu promašio stopostotnu šansu, Natho ga je majstorski uposlio, ali je mladi reprezentativac Srbije očajno šutirao pored gola iz sjajne pozicije. Posle prilično uspavljujućih pola sata, videli smo finiš prvog dela u kojem je ekipa iz Bačke Topole propustila priliku da povede.

Oba puta pretio je Banjac, ali je bio neprecizan. Dva minuta pred odlazak na pauzu, i Nenad Lukić je mogao da zatrese mrežu posle asistencije Zeca, ali je Vladimir Stojković nogom odbranio njegov udarac sa desetak metara.

Drugi deo je krenuo prilikama Zeca s jedne i Holendera s druge strane u 48. minutu, ali nismo dugo čekali na gol.

U 53. minutu Partizan dobija penal nakon što je Petković srušio Uroševića, a nepogrešivi Natho je rutinski savladao Filipovića za 1:0.Kontakt Petkovića i Uroševića sudija Srđan Jovanović je okarakterisao kao prekršaj za penal i u 53. minutu Natho je sa bele tačke doneo prednost Partizanu.

Jović u 62. i Vujačić minut kasnije imali su nove šanse za Partizan da bi u 64. minutu bilo 2:0.

Natho je majstorski uposlio Holendera, a ovaj je asistenciju iskoristio preciznim udarcem u nebranjeni deo gola TSC-a.

Sve je bilo rešeno u 67. minutu kada je Miloš Jojić spretno reagovao na odbijenu loptu posle šuta Jovića, sa nekoliko metara je gurnuo loptu u mrežu za 3:0.

Gosti su u 83. minutu stigli do počasnog gola. Duronjić je bio precizan, njegov udarac sa 14 metara završio je u donjem levom uglu za konačnih 3:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading