OPROSTIO ZVEZDI SILNE EVRE: Ogroman MILJENIK Delija želi POVRATAK na Marakanu!

Autor:

Sport

05.05.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se ljubimac navijača našeg najtrofejnijeg kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde na meču Lige Evrope

Bivši fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović otkrio je u podkastu "Komuna" da je oprostio veliki novac klubu iz Ljutice Bogdana.

- To je klub na jednom visokom nivou sa izvanrednim navijačima koji daju igračima neverovatnu podršku i vetar u leđa. Sve osim te polusezone, jer sam došao na polusezoni i osvojio duplu krunu, nije bilo lako. Dve godine i osam trenera, četiri predsednika kluba i tri sportska direktora. Posle te duple krune, Zvezda je već upadala u finansijsku krizu, u tom momentu nije bilo za plate. Niko nije razmišljao o štrajku jer smo svi mi znali da dobrim igrama sigurno ideš negde. To smo shvatili - iskren je Burzanović.

On je ostao u lepom sećanju Delijama, čija srca je veoma brzo osvojio.

- Dao sa u pet derbija četiri gola Partizanu. Da se ne hvalim, ali zbog toga su me verovatno zavoleli navijači. To su te stvare vole i poštuju, to se ne zaboravlja. Nakon što sam otišao na pozajmicu u Budućnost, tamo odigrao dobro, zvali su me i rekli mi da ću da budem kapiten. Nisam tražio traku, tražio sam prostora da igram. Nakon svega toga sam pošao na pripreme sa Zvezdom, video da me opet nema i pokupio sam stvari. Mislio sa da se vratim kući, ali tada se pojavila ta ponuda Nagoje i oni to nisu hteli da odbiju. Prodat sam bio za 1.100.000 evra, tako da je Zvezda zaradila na meni.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Burzanović

On se dotakao i duga koji je opristio crveno-belima.

- Oprostio sam 400.000 evra. Nisam mogao psihički da izdržim. Imao sam armiju navijača, klub i sve sam ja imao to što sam hteo. Voleo sam da radim ovaj posao. Kada sam došao u Zvezdu, imao sam treći najmanji ugovor tamo, a bio sam zvezda prelaznog roka na Balkanu. Uspeo sam igrama i ponašanjem da produžim ugovor, da onda budem među tri najbolje plaćena igrača - priča Burzanović koji je u januaru 2007. godine potpisao za Crvenu zvezdu i do kraja sezone postigao je tri gola na 13 odigranih mečeva - zaključio je Igor Burzanović, koji je nedavno istakao da mu je cilj da sedne na klupu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading