STANOJEVIĆ NA MUKAMA: Bivši selektor se u sredu VRAĆA u Humsku!

Autor:

Sport

05.05.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se velika uzbuđenja.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević i Takuma Asano

Fudbaleri Partizana u sredu od 16 časova dočekaće TSC, a duel 35. kola Superlige Srbije obeležiće trenerski "obračun" dva velika Grobara, Aleksandra Stanojevića i bivšeg selektora Srbije Mladena Krstajića.

Naime, šefu struke Partizana meč sa Bačkotopolcima poslužiće kao dobra priprema za finale Kupa Srbije koje crno-bele očekuje 25. maja protiv Crvene zvezde. Iza "parnog valjka" je turbulentan period usled raskida ugovora sa Japancem Takumom Asanom, najboljim fudbalerom vicešampiona Srbije u tekućoj sezoni sa 18 prvenstvenih pogodaka.

Stanojević će dobiti šansu da protiv ozbiljnog rivala isproba opcije u ofanzivi, naročito po boku gde se ozbiljno računa na Lazara Markovića, Nemanju Jovića i Filipa Stevanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić "testira" Partizan pred finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

Vojvođanski superligaš je neugodan rival za Partizan, s obzirom na to da su u tri utakmice u šampionatu Beograđani slavili samo jednom, i to u jesenjem delu tekuće sezone (0:4). Prethodno su viđena dva remija identičnim rezultatom - 1:1.

Od ostalih duela u Superligi Srbije koji se igraju u četvrtak, uzbuđenja se očekuju i na Banjici, gde Radu gostuje stari-novi prvak Crvena zvezda.

Podsećanja radi, Partizan je "zakucan" za drugo mesto na tabeli, dok TSC ima priliku da sa tri boda u Humskoj pretekne lučansku Mladost na šestoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading