LINGLONG SUPERLIGA SRBIJE: Napredak nastavio teror, Makarić se obrukao, pa srušio očajni Spartak!

Autor:

Sport

04.05.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je prvih pet mečeva 35. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Napretka

Napredak iz Kruševca nastavio je sa sjajnim rezultatima, pa je protiv Čukaričkog na svom terenu stigao do šeste pobede u nizu, bilo je 1:0.

Domaćem timu pobedu veliku kao Rusija doneo je Milošev u nadoknadi drugog poluvremena. Ovim trijumfom Kruševljani su skočili na 10. mesto i nalaze se pred opstankom u Superligi.

Novi Pazar je savladao u gostima Bačku sa 1:0 i tako zadržao sebi šanse da opstane u društvu najboljih i naredne sezone.

Jedini gol za Novi Pazar postigao je Aganspahić već u 7. minutu. To je bio jedini gol na meču, pa su gosti stigli do velika tri boda. Pazarci su sada na dva boda od zone spasa, dok je Bačka zakucana za dno tabele i odavno je čekirala kartu za povratak u niži rang.

Spartak je doživeo peti poraz u nizu, ovog puta bolji od njih bio je Radnik u Surdulici sa 2:0. Subotičani se posle novog neuspeha nalaze na devetoj poziciji, dok je Radnik potvrdio peto mesto.

Najbolji strelac lige Milan Makarić obrukao se u 33. minutu, kada je pokušao da izvede "panenku" sa bele tačke, ali je golman Spartaka uhvatio živu loptu i sačuvao svoju mrežu.

Ipak, Makarić je kasnije postao heroj svog tima. U 85. minutu je ponovo izveo penal, ovog puta bez greške za vođstvo Radnika. Makarić do kraja meča postiže još jedan gol i donosi nova tri boda svom timu.

Mladost iz Lučana je na svom terenu savladala Voždovac sa 1:0, a jedini gol postigao je Radivojević. Pobednika jedino nije bilo u Ivanjici gde su Javor i Proleter odigrali nerešeno 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading