SPOMENUO ČAK I SAMOUBISTVO: Stanojević iskren DO KOSKE povodom slučaja Asano

Autor:

Sport

04.05.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević je dva dana posle iznenadnog odlaska Takume Asana iz kluba odlučio da progovori o toj situaciji.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević i Takuma Asano

Takuma Asano je odlučio da raskine ugovor sa Partizanom na Vaskrs. Tim povodom se prvo oglasio Lazar Marković, a potom je po Japancu opleo i Vladimir Stojković.

Njegov odlazak bio je šok za sve nas. Pogotovo što nije davao nikakve naznake da će se to desiti. Igrači su dali neke izjave da su razočarani i razumem ih, jer znam koliko ga vole, koliko veruju u njega i svesni su da je važan deo ove naše priče - započeo je strateg "parnog valjka".

Nastavio je u dahu trener crno-belih.

Ja o Asanu ne mogu da kažem nijednu lošu reč! Bio je izuzetan profesionalac, odavno nisam upoznao takvog. Nije prijatno to što se desilo, ali razumem ljudske različitosti, drugačije kulture. On je imao mogućnost da o svemu priča sa nama, nije to uradio, mogao je i da obavesti klub u poslednjih 15 dana, da pošalje pismo upozorenja, ali ni to nije učinio. To je jedina zamerka koju imam za njega. Mogli smo da probamo da rešimo problem. Moramo da shvatimo da smo svi mi različiti, u Japanu šef stanice kad mu voz kasni dva minuta hoće da izvrši samoubistvo. Žao mi je, mnogo će nam nedostajati - poručio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading