SVI SU MI UMRLI OD ALKOHOLA I DROGE: Potresna ISPOVEST Andreja Ševčenka!

Autor:

Sport

03.05.2021

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni ukrajinski as objavio autobiografsku knjigu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukrajinac Andrej Ševčenko

Selektor Ukrajine Andrej Ševčenko objavio je autobiografsku knjigu "Moj život, moj fudbal" u kojoj je otkrio detalje iz svog privatnog života.

Legenda Milana se prisetila nuklearne katastrofe u Černobilju koja se odigrala na oko 200 kilometara od njegovog doma.

- Nadam se da nikoga neću iznenaditi ako kažem da mi se sve činilo normalnim. Imao sam 10 godina, interesovao me samo fudbal i odveli su me u akademiju Dinama iz Kijeva. Ali reakotor je pukao odjednom i odveli su nas sve odatle - napisao je Ševčenko:

- Još uvek osećam teskobu. Autobusi iz SSSR su tada stigli i odveli decu između 6 i 15 godina. Osećao sam se kao da živim u filmu.

Dotakao se Ševčenko i prijatelja iz detinjstva koji nisu imali sreće u životu kao on.

- U mom selu sam počeo da imam sve manje prijatelja. Svi su umrli. Ne od zračenja, već od alkohola, droge i problema sa oružjem. Proboji zidova u SSSR-u su postojali sve veći i veći, svet za koji smo znali se raspadao, a moji prijatelji nisu verovali ni u šta i na kraju su se izgubili. LJubav mojih roditelja i fudbal su mi spasli život - priznaje Ševčenko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading