OGROMAN KORAK KA LIGI ŠAMPIONA: Posle ovoga, Zvezda je dosta BLIŽA elitnom takmičenju

Autor:

Sport

03.05.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je osvojila četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije i u Ljutice Bogdana već razmišljaju o kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli još ne znaju da li će u pohod na elitu krenuti iz prvog ili drugog kola kvalifikacija, ali posle rezultata koji su za vikend viđeni u evropskim ligama, Crvena zvezda je mnogo bliža tome da propusti start kvalifikacija.

Naime, Crvena zvezda će kvalifikacije započeti od prvog kola samo ukoliko novi šampion Evrope ne izbori plasman u elitu i kroz domaći šampionat. Kako su u polufinalu Lige šampiona Real Madrid i Mančester siti, koji su kroz ligu već obezbedili plasman za narednu sezonu, zvezdaši sa velikom pažnjom posmatraju samo Čelsi i Pari Sen Žermen.

Ukoliko "plavci" ili "sveci" postanu prvaci Starog kontinenta, bitno je da u ligi ne podbace. Čelsi bi morao da bude među prva četiri u Premijer ligi, a PSŽ najmanje drugi u Ligi 1.

Posle prošlog vikenda, obe ekipe su u jako dobroj poziciji da ostvare tako nešto, pa je samim tim zadovoljna i armija Zvezdinih navijača.

U nastavku pogledajte tabele Premijer lige i Lige 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading