SPEKTAKULARNO 2. POLUVREME NA MESTALJI: Mesi promašio PENAL, Račićeva Valensija i Barsa odigrali TRILER sa PET golova!

Autor:

Sport

02.05.2021

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski gigant ipak zadržao korak za vodećim "jorgandžijama", četiri runde pre kraja prvenstva Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten Barselone Lionel Mesi

Fudbaleri Barselone uspeli su da savladaju Valensiju na "Mestalji" u 34. kolu španske Primere rezultatom 3:2 (0:0).

Još jednom je u glavnoj ulozi bio najbolji igrač Katalonaca Lionel Mesi (dvostruki strelac), dok je reprezentativac Srbije Uroš Račić na terenu proveo 79 minuta i zaradio je žuti karton.

Sjajno drugo poluvreme u nedelju uveče viđeno je na kultnom stadionu na Pirinejima. Gabrijel Paulista je doveo domaće u vođstvo u 50. minutu meča, a možda i preloman momenat odigrao se sedam minuta kasnije.

Lato je tada skrivio penal, pošto je očigledno odigrao rukom u svom šesnaestercu, a odgovornost je preuzeo Leo Mesi. Ipak, mlak udarac Argentinca sa 11 metara odbranio je Silesen, ali se lopta odbila do gostiju, na kraju ponovo do Mesija koji je uspeo da poravna rezultat (1:1).

Usledio je pravi blickrig "blaugrane". Grizman je u 63. minutu doneo preokret, a Mesi je drugim golom u 69. rešio pitanje pobednika.

Do kraja Valensija je samo uspela da ublaži poraz preko Solera (83. minut), ali nije imala dovoljno snage i umeća da postigne i treći pogodak i tako stigne bar do boda.

Posle 34 odigrane runde Barselona se izjednačila sa Real Madridom na deobi drugog mesta tabele La lige (po 74 boda), dok lidersku poziciju još uvek drži Atletiko Madrid sa 76 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading