SPARSI PRODISALI OD KAD NEMA MURINJA: Bejlov het-trik za poker Totenhema u jurnjavi za Ligom šampiona!

Autor:

Sport

02.05.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema savladali su Šefild junajted sa 4:0 u okviru 34. kola Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Totenhem je tako stigao do druge uzastopne pobede u Premijer ligi i ostao u tric za plasman u Ligu šampiona. Sa druge strane Šefild je doživeo 20. poraz i zakucan je za dno tabele.

Igrač utakmice bio je Geret Bejl koji je postigao het-trik.

U prvom poluvremenu Totenhem je imao više od igre, ali je uspeo da postigne samo jedan gol. Bejl je maestralno iskoristio asistenciju Orijea i ćušnuo loptu preko Ramsdejla za vođstvo od 1:0.

Ono što nisu iskoristili u prvom, Sparsi jesu u drugom poluvremenu, a glavnu ulogu imao je Geret Bejl. Son je sjajno povukao loptu posle kornera Šefilda i uposlio Velšanina, koji je u situaciji jedan na jedan rezantnim udarcem savladao Ramsdejla.

U 69. minutu Bejl postiže het-trik, ponovo je asistent bio Orije. Sjajni Velšanin je uputio strahovit udarac i nemoćni Ramsdejl je konačno savladal.

Konačnih 4:0 postavio je Son u 77. minutu prelepim udarcem iskosa sa leve strane. Korejcu je na startu drugog poluvremena bio poništen pogodak zbog milimetarskog ofsajda.

Na kraju ubedljiva pobeda Totenhema i druga u nizu u Premijer ligi od kad je Rajan Mejson preuzeo tim od Murinja. Razlika se vidi, a i fudbaleri Sparsa izgledaju dosta srećniji na terenu, a najbolji primer za to je Bejl.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
svašta

03.05.2021 16:37

Kako prodisali?Pobedili poslednjeg na tabeli a izgubili finale kupa?