DOSADNO DO BOLA! Bivši reprezentativac Srbije ŽESTOKO OPLEO po Superligi, šta će reći Večiti?!

Autor:

Sport

02.05.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Miloš Ninković, njegove reči odjeknule Srbijom.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa Večitog derbija

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković rekao je da je ovogodišnje izdanje Superlige Srbije bilo veoma nezanimljivo zbog činjenice da je učestvovalo 20 klubova, te da Crvena zvezda i Partizan nisu imali pravu konkurenciju.

Ninković je najpre podvukao da ne namerava da preuzme neku od funkcija u domaćem fudbalu.

 Ne planiram povratak u srpski fudbal, to nemam uopšte u planu. Kao fudbaler sam već bio, ispunio sam svoju želju, a iskreno nemam volju da budem funkcioner u srpskom fudbalu. Za sada mi to nije opcija – rekao je Ninković, a prenose beogradski mediji.

RepublikaFoto: Starsport
Ne sviđa mu se domaće prvenstvo - Miloš Ninković

Iako je daleko, trudi se da prati dešavanja u srpskoj Superligi.

 Koliko sam mogao gledao sam mečeve, drago mi je što je Zvezda osvojila titulu. Cela ta liga od 20 klubova, bukvalno se pred svaku utakmicu znalo da će Zvezda i Partizan da pobede. Ne govorim sad o nameštanju, već o kvalitetu, večiti su mnogo bolji, tu su Vojvodina i Čukarički. Partizan je pre derbija imao 17 pobeda u nizu u prvenstvu, mislim… Završite ubedljivo kao drugi, Zvezda je toliko pobegla. Čitava liga je potpuno neinteresantna. Više sam pratio Evropu – jasan je Ninković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading