PARTIZAN PRONAŠAO ZAMENU ZA ASANA: Gvardiolin BISER protiv Zvezde na Marakani!

Autor:

Sport

03.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

podgreva se atmosfera uoči finala Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano na meču protiv Crvene zvezde

Japanac Takuma Asano napustio je Partizan uoči finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde (25. maj), ali Grobari ne moraju da brinu što se ofanzivnog dela ekipe tiče.

Naime, treneru "parnog valjka" Aleksandru Stanojeviću na raspolaganju su brojne opcije, ali je najrealnije da se od prvog minuta na terenu umesto Asana nađe ultra talentovani Filip Stevanović.

Momak rođen 2002. godine je već potpisao za Mančester siti, a sada će moći da se dokaže menadžeru "građana" Pepu Gvardioli na najvećoj svetkovini srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Stevanović i Asano

Pored Stevanovića, trio ofanzivnih veznjaka kompletiraće Nemanja Jović i Sejduba Suma, dok bi poziciju lažne devetke trebalo da pokrije Filip Holender.

Partizan će pokušati da spase sezonu osvajanjem našeg najmasovnijeg takmičenja, a videćemo koliki će udarac za vicešampiona Srbije biti nož u leđa koji je zabio Japanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marko

03.05.2021 05:09

Prodali za 10 mil.igraca a nemogu da isplate japanca nesto je tu mnogo cudno i smesno..

gojko

03.05.2021 13:41

@Marko - Novac legao na racun mrkog medveda.

Jaforidza

03.05.2021 05:21

Ni kod babe nema dzabe... plati pa klati... Neka je Asanu sa srecom, ipak je on ime za Srpski fudbal i mafijase po klubovima!

Baki

03.05.2021 06:55

Asano je mnogo značio Partizanu. Teško će ga bilo ko zameniti. Meni se čini da je ovo "bekstvo" Asana uzrokovano nečim van fudbala. Neće se ni to moći kriti dugo.