TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO: Zvezda dovršila dolazak BRUTALNOG POJAČANJA za Ligu šampiona!

Autor: Republika

Sport

01.05.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvedza radi sve što može da dovede Aleksandra Kolarova.

RepublikaFoto: Starsport
Delije na stadionu "Rajko Mitić"

Mediji su pisali da je Kolarov daleko od Topčiderskog brda, kako se za Srbina interesuje Verona i njen trener Ivan Jurić, da bi došlo do veleobrta.

Kako javlja "Maxbet sport" dogovor između igrača Intera i srpskog šampiona je gotov još u subotu.

Crvena zvezda je uspela da skocka sporazum sa prvim velikim pojačanjem za novu sezonu i treći pokušaj plasmana u Ligu šampina ili Ligu Evrope. Kako MaxBet sport saznaje Aleksandar Kolarov je pristao da se varti na stadion “Rajko Mitić” i bude novi stub šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov u dresu Intera

Načelno je sve utanačeno, a ranije je svoju misiju odradio trener Dejan Stanković u Milanu, ali je na praznik rada defanzivac dao pristanak.

Zvezda je izašla sa konkretnim uslovima i levi bek je rekao konačno “da” crveno-belima, odakle je otišao pre 17 godina. Otkrivamo još da će posle sporazumnog rastanka sa Interom, koji će biti do kraja sezone u maju, uslediti potpis ugovora na godinu dana sa opcijom produžetka do juna 2023. godine.

Obeštećenja nema i plata za bivšeg kapitena Srbije, biće maksimalna plus bonusi za uspehe, a posle ovog velikog posla čeka se sa dosta optimizma angažovanje Aleksandra Dragovića i Aleksandra Prijovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simeon

01.05.2021 15:25

Stigla raga