KOLAROV SE UDALJAVA OD ZVEZDE: Dolazak na "Marakanu" NEIZVESTAN, Hrvat ga uzima crveno-belima!

Autor: Republika

Sport

01.05.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov je u potrazi za novim klubom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Uveliko se piše da su Kolarov i Crvena zvezda krenuli sa pregovorima i da je srpski as skoro sigurno u crveno-belom dresu naredne sezone. Nove informacije sa "Čizme" navode drugačije.

Iskusni fudbaler namerava da se pozdravi sa Interom, ali postoje drugi klubovi Serije A koji bi hteli da ga dovedu. Glavni kandidat je Verona, sa trener Ivanom Jrućem koji namerava da ga iskoristi u formaciji sa tri štopera.

Pre nego što se bilo šta dogodi, prvi uslov za realizaciju transfera je da Kolarov postane slobodan igrač. On sa Interom ima ugovor do kraja sezone, uz opciju produžetka na još jednu godinu. Njegova avantura na stadionu Đuzepe Meaca mogla bi da se završi pre vremena uprkos tome što je iz Rome letos stigao kao izričita želja Antonija Kontea. Nije igrao mnogo, svega sedam utakmica u Seriji A iliti manje od 400 minuta. Ukupno 11 mečeva u svim takmičenjima i tek nešto preko 700 minuta na terenu. S jednom asistencijom u tom periodu, ne može da se kaže da se Kolarov baš naigrao.

Inter navodno ne namerava da mu produži ugovor, Konte bi želeo da šansu pruži mladom polazniku klupske škole Federiku Dimarku koji se trenutno kali na pozajmici u Veroni, a Kolarov bi na Bentegodiju praktično bio njegova zamena. Ili Dimarko za Kolarova u Interu, kako god vam je draže.

Angažman u Veroni ili nekom drugom klubu verovatno bi zaokružio karijeru koja traje više od deceniju i po. Pitanje je samo da li Crvena zvezda može da ga ubedi da se vrati tamo gde je počinjao kao klinac, ili će to ipak učiniti u Seriji A gde je proveo neke od najboljih godina karijere, uz Mančester Siti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading