DELIJE U DELIRIJUMU: Mrkela saopštio navijačima SJAJNU VEST posle OSVAJANJA 32. titule!

Autor:

Sport

29.04.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda nadigrala Vošu i matematički odbranila pehar u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela obradovao je Delije posle 4. uzastopne titule rečima da "crveno-beli imaju najbolji tim u regionu".

Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu. Ne opuštaju nas uspesi, već nas teraju da budemo još bolji i postavljamo visoke ciljeve.  Želimo da sezonu privedemo kraju na pravi način, a to bi bilo osvajanjem duple krune. Takođe, imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više - počeo je Mrkela.

Crvena zvezda će 25. maja na stadionu „Rajko  Mitić“, dočekati večitog rivala u okviru finala Kupa Srbije, a Mrkela ističe osvajanje duple krune kao sjajan način za kraj ove fudbalske godine.

Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću - lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova - zaključio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading