(VIDEO) ZVEZDA ODBRANILA TITULU! Voša AUTOGOLOM pala na Marakani - crveno-beli 4/4!

Autor:

Sport

29.04.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda minimalnom pobedom nad Vojvodinom stekla nedostižnu prednost na superligaškoj tabeli.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić na meču Crvena zvezda-Vojvodina

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u derbiju 34. kola Superlige Srbije sa 1:0 (1:0).

Beogradski crveno-beli su tako "overili" četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije, pošto na četiri runde pre kraja šampionata imaju 12 bodova više u odnosu na Partizan i bolji skor u međusobnim okršajima sa "večitim rivalom"..

Četa Dejana Stankovića povela je u 13. minutu autogolom defanzivca "lala" Siniše Saničanina. Napad crveno-belih tekao je preko Ivanića koji je pronašao Gajića na desnom boku. Reprezentativac Srbije je ubacio nisku loptu u srce kaznenog prostora gostiju čiji štoper je nespretno reagovao, pa je zatresao sopstvenu mrežu.

Inače, prvi deo igre je protekao u mirnoj igru na obe strane, a veliku priliku Voša je propustila u finišu, kada je Bojić u 44. minutu glavom bio zamalo neprecizan.

Aktuelni prvak Srbije je od 61. minuta imao igrača više na terenu, s obzirom na to da je Đurić oštrim startom presekao kontranapad domaćih koji je vukao Nikolić, pa je zaradio crveni karton.

Ipak, "lale" nisu odustajale ni sa desetoricom. Pretili su u nekoliko navrata golu koji je čuvao kapiten Zvezde Milan Borjan, koji je bio na ozbiljnom iskušenju u 77. minutu, nakon pokušaja Vukadinovića.

Interesantan podatak je da su crveno-beli 13. put uzastopno nadigrali Vojvodinu, čime su nastavili perfektan niz u međusobnim duelima, a osvojili su 32. šampionsku titulu u bogatoj klupskoj istoriji.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading