PRESEDAN U CRNOJ GORI: Savićeviću "PRETI" čovek iz Zvezde?!

Autor:

Sport

29.04.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as Milana želi novi mandat.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević potvrdio je da će se kandidovati na izborima kako bi dobio novi mandat, ali ovoga puta će "premijerno" imati protivkandidata.

Pojavljuju se kandidati, iako ništa još nema zvanično. Očekujem da imam protivkandidata, ostala su još dva meseca do izbora i već se udružuju neke grupacije ljudi. Mislim, ipak, da na svojoj strani imam većinu i poverenje fudbalskih ljudi koji brane stavove o kojima sam govorio i koji imaju pogled koji i ja imam - rekao je Savićević za "VijestI", uz napomenu da je "čovek Crvene zvezde" jedan od protivkandidata.

Osvrnuo se prvi čovek crnogorskog fudbala i na tamošnju ligu za koju kaže da je najregularnija u regionu.

Zajedno sa ljudima iz Izvršnog odbora uspeli smo u minulom periodu da se odbranimo od nekih anomalija - fudbalskih, ali i nefudbalskih, pa smatram da sadašnjim sistemom od 10 timova u Prvoj i 10 u Drugoj ligi imamo najregularniju ligu u regionu. Trudićemo se da i u narednom periodu svi klubovi budu ravnopravni, da imaju isti tretman, što smo kroz moj dodadašnji mandat i pokazali.

- Niko nije favorizovan, vidite koliko različitih klubova je osvojilo titulu, koliko različitih je osvojilo Kup. Fudbalski savez nije radio niti za jedan, ni za drugi, ni za treći klub, radio je za poboljšanje i boljitak fudbala i to ćemo raditi i u narednom periodu ukoliko dobijem podršku klubova - ističe Savićević.

Podsetimo, Genije je na čelu crnogorskog fudbala još od davne 2001. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading