IDEALNO POJAČANJE ZA INTER: Kolarov ide, ali drugi Srbin STIŽE u Milano

Autor:

Sport

29.04.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion "Đuzepe Meaca" će na kraju sezone napustiti Aleksandar Kolarov, ali bi crno-plavi dres odmah mogao da obuče drugi srpski fudbaler.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

U pitanju je Nikola Maksimović, za kog iskusni italijanski trener Đan Pjero Ventura tvrdi da bi bio idealno pojačanje za Inter.

Ventura je trenirao Maksimovića u Torinu i dobro ga poznaje.

Zaista mi se svideo Maksimović, mada mu je bilo potrebno malo više vremena. Nije igrao prva četiri meseca po dolasku iz moskovskog Spartaka, jer mu je bilo potrebno vreme da se prilagodi na italijanski stil fudbala. Ali, kada se ustalio u timu, više niko nije mogao da ga istisne - rekao je 73-godišnji stručnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Maksimović

Srpski defanzivac je u Napoli stigao kao veliko pojačanje, ali nikada do kraja nije opravdao taj epitet.

Maksimović je za nas bio veoma važan igrač, defanzivac je sa velikim potencijalom. Nikada nismo videli pravog Maksimovića u Napoliju, ne samo zato što je navikao da igra u formaciji sa tri štopera tokom boravka u Torinu. Ako bi se pridružio Interu, bio bi veoma važno pojačanje za Konteov sistem 3-5-2 - tvrdi Ventura, pa dodaje:

On je jaka ličnost i ponosan momak, želeo bi da se dokaže, tako da mislim da bi bio sjajan potpis za "neroazure" - zaključio je bivši selektor Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading