STANOJEVIĆ OPREZAN PRED PROLETER: Jedva smo ih pobedili i u Beogradu

Autor: Tanjug

Sport

28.04.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak u Novom Sadu gostuju Proleteru, a Aleksandar Stanojević veoma ozbiljno pristupa tom meču.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da crno-beli oprezno dočekuju duel sa Proleterom u 34. kolu Superlige.

"Parni valjak" će u četvrtak od 16.55 sati gostovati u Novom Sadu.

- Igramo sa Proleterom, koji je promenio trenera, u poslednje vreme nisu u dobroj formi, iako su bili stabilni tokom većeg dela sezone. Sećamo se na koji način smo pobedili u Beogradu (1:0, golom Filipa Holendera u 90+1. minutu, prim.aut), izuzetno smo oprezni u svakom smislu te reči. Lično ne volim da igram protiv ekipe koja je promenila trenera. Pripremam se ozbiljno na način igre protivnika i kako njhov trener razmišlja. Znamo koje igrače imaju, na koji način mogu da igraju. To je u suštini problem, ali idemo poptuno spremni tamo - rekao je Stanojević na video konferenciji.

Šef stučnog štaba Partizana se osvrnuo i na sutrašnji žreb za domaćina finala Kupa Srbije, u kom će se sastati sa Crvenom zvezdom.

- Lično sam bio za neutralan teren, ali postoje neke procedure i ljudi koji se bave time. Ne bih se mešao, samo sam izneo lični stav. Poštujem bilo koju odluku. Ne bih se udubljivao u to. Kako bude, mi smo spremni gde god i kad god. Srećni smo i zadovoljni što smo izbacili sve superligaše, što smo Vojvodinu dobili na njihovom stadionu. U jednom velikom derbiju, nećemo se time opterećivati - zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading