POVREDA JE DOSTA OZBILJNA: Bane Ivanović završava karijeru?

Autor:

Sport

28.04.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski fudbaler Branislav Ivanović (37) je možda već odigrao poslednji meč u karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović

Iskusni defanzivac Vest Bromvič Albiona se povredio na utakmici sa Čelsijem i od tada ga nema na terenu, a trener "vrećica" Sem Alardajs je zabrinuo sve iskrene ljubitelje fudbala.

- Ivanović će se dugo oporavljati. Pratimo njegovo stanje iz nedelje u nedelju, ali prema trenutnim procenama dugo neće moći da igra - rekao je "Big Sem".

Branislav Ivanović sa klubom ima ugovor do kraja sezone, ali pošto će VBA skoro sigurno ispasti iz lige. on neće biti produžen jer bi Banetova plata od 2,3 miliona evra na godišnjem nivou bila preveliko opterećenje za budžet ekipa koja igra Čempionšip.

Prema tome, čovek koji je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije (105) će ostati bez kluba, a biće i dugo povređen u poznim igračkim godinama, pa je pitanje da li će uopšte moći da pronađe novi angažman ili će okačiti kopačke o klin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading