KO ĆE POSTATI BOGATIJI? Osvajaču Kupa Srbije sleduje MILIONSKA nagrada!

Autor:

Sport

27.04.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak 25. maja na programu je finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

U četvrtak je zakazan žreb, koji će direktno biti prenošen na TV Arena Sport, u kojem ćemo saznati ko će biti domaćin finalnog meča.

 

 

- Dve kuglice, sa imenima Partizana i Zvezde, naći će se u staklenoj kugli, a prvo ime koje bude izvučeno će otkriti na kojem stadionu će da se igra finale i ko je formalno domaćin te utakmice. Pobedniku Kupa pripašće nagrada od 3,5 miliona dinara, a sa ukupnim premijama od šesnaestine finala ona ukupno iznosi deset miliona dinara - potvrdio je za "Novosti" Miodrag Janković, komesar za takmičenje FSS.

Zanimljivo, Zvezda je na korak do odbrane titule prvaka Srbije, a ima priliku da posle čak 14 godina osvoji duplu krunu.

Partizan je u sedmom uzastopnom finalu Kupa i pokušaće da u svoje vitrine vrati pehar koji je izgubio prošle godine, kada je Vojvodina u dramatičnom meču, posle boljeg izvođenja penala slavila u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading