ZVEZDA MORA DA REAGUJE: Evropljani KVARE veliki posao crveno-belima!

Autor:

Sport

27.04.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ima velike planove u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Velika želja crveno-belih je supertalentovani vezista Petar Stanić, koji trenutno nastupa za Železničar iz Pančeva.

Stanić je pružao fantastične partije u ekipi Železničara u Prvoj ligi Srbije i tako zapao za oko čelnicima Crvene zvezde.

U razgovoru za “Mozzartsport” predsednik pančevačkog Železničara Zoran Naunković tvrdi da je posao još daleko od realizacije, odnosno da će Crvena zvezda u pokušaju da dovede Petra Stanića imati jaku konkurenciju:

- Predsednik sam Železničara deset godina, i odgovorno tvrdim da zvaničnu ponudu Crvene zvezde nismo dobili. Da li očekujemo poziv? Iskreno – da. Dobili smo već neke dojave, preko određenih agenata, da je Crvena zvezda zainteresovana. I to nam jako, jako godi. Reč je o najvećem klubu sa ovih prostora, koji je želeo da razgovaramo o Staniću i na polusezoni. Koliko sam shvatio njihova želja je bila da naš mladi fudbaler bude prosleđen u Grafičar. To nam nije odgovaralo, jer je Grafičar naš rival. Takođe, Stanić je dolaskom iskusnog Dragana Aničića dobio trenera i stručni štab uz koji može da napreduje. I tako je i bilo. Možda će vam ovo zvučati kao dizanje cena, ali u ovom trenutku mi imamo ponudu jednog domaćeg kluba, kao i jednog tima iz inostranstva. Do kraja sedmice očekujemo ponudu i drugog kluba van Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading